1 tomate bébé, rouge
1/2 poivron moyen, vert
1/2 poivron moyen, rouge
2 oignons moyens
2 gros oeuf
1/8 cuillère à café de sel
1/8 cuillère à café de poivre noir, moulu
1 1/3 cuillère à soupe de beurre salé
Tranches de fromage
Méthode:
Fouetter les œufs, le sel et le poivre jusqu'à homogénéité.
Garnir les tranches de pain d'omelette et de fromage. Verser l'intérieur du sandwich avec ma Retour à la poêle; cuire 3 min. de chaque côté ou jusqu'à coloration dorée des deux côtés.
Ingredients
1 baby tomato, red
1/2 medium bell pepper, green
1/2 medium bell pepper, red
2 onion medium
2 large egg
1/8 teaspoon salt
1/8 teaspoon black pepper, ground
1 1/3 tablespoon butter, salted
Cheese Slices
Method:
Whisk eggs , Salt & Pepper until blended.
Fill bread slices with omelette and cheese. Pour inside of sandwich with ma Return to skillet; cook 3 min. on each side or until golden brown on both sides.
1 baby tomato, red
1/2 medium bell pepper, green
1/2 medium bell pepper, red
2 onion medium
2 large egg
1/8 teaspoon salt
1/8 teaspoon black pepper, ground
1 1/3 tablespoon butter, salted
Cheese Slices
Method:
Whisk eggs , Salt & Pepper until blended.
Fill bread slices with omelette and cheese. Pour inside of sandwich with ma Return to skillet; cook 3 min. on each side or until golden brown on both sides.
No comments:
Post a Comment